Θλίψη στα Λιβάδια: Πέθανε ο επί σειρά ετών εργάτης του Δήμου, Ντίνος Αντωνίου

Θλίψη στα Λιβάδια: Πέθανε ο επί σειρά ετών εργάτης του Δήμου, Ντίνος Αντωνίου

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε σε συγγενείς και φίλους καθώς και στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λιβαδιών του Δήμου Λάρνακας ο θάνατος του Ντίνου Αντωνίου (Μαμμάτσιου) ο οποίος εργάστηκε για πολλά χρόνια στο πρώην κοινοτικό συμβούλιο και μετέπειτα Δήμο Λιβαδιών.

Τον θάνατο του γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης το Δημοτικό Διαμέρισμα Λιβαδιών το οποίο εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του.

Ο εκλιπών έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 χρονών και η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 13 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στη Ξυλοφάγου.

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως γίνονται εισφορές στον ΠΑΣΥΚΑΦ και Αροδαφνούσα.

Η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE