Θλίψη στα Λιβάδια: Πέθανε ο επί σειρά ετών εργάτης του Δήμου, Ντίνος Αντωνίου

Θλίψη στα Λιβάδια: Πέθανε ο επί σειρά ετών εργάτης του Δήμου, Ντίνος Αντωνίου

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε σε συγγενείς και φίλους καθώς και στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λιβαδιών του Δήμου Λάρνακας ο θάνατος του Ντίνου Αντωνίου (Μαμμάτσιου) ο οποίος εργάστηκε για πολλά χρόνια στο πρώην κοινοτικό συμβούλιο και μετέπειτα Δήμο Λιβαδιών.

Τον θάνατο του γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης το Δημοτικό Διαμέρισμα Λιβαδιών το οποίο εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του.

Ο εκλιπών έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 χρονών και η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 13 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στη Ξυλοφάγου.

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως γίνονται εισφορές στον ΠΑΣΥΚΑΦ και Αροδαφνούσα.

Η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE