Θλίψη στα Λιβάδια: Πέθανε ο επί σειρά ετών εργάτης του Δήμου, Ντίνος Αντωνίου

Θλίψη στα Λιβάδια: Πέθανε ο επί σειρά ετών εργάτης του Δήμου, Ντίνος Αντωνίου

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε σε συγγενείς και φίλους καθώς και στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λιβαδιών του Δήμου Λάρνακας ο θάνατος του Ντίνου Αντωνίου (Μαμμάτσιου) ο οποίος εργάστηκε για πολλά χρόνια στο πρώην κοινοτικό συμβούλιο και μετέπειτα Δήμο Λιβαδιών.

Τον θάνατο του γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης το Δημοτικό Διαμέρισμα Λιβαδιών το οποίο εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του.

Ο εκλιπών έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 χρονών και η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 13 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στη Ξυλοφάγου.

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως γίνονται εισφορές στον ΠΑΣΥΚΑΦ και Αροδαφνούσα.

Η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Προειδοποιεί η Tεχεράνη

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Προειδοποιεί η Tεχεράνη

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE