ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗΣ: Πόσοι τηλεθεατές είδαν τον ΠτΔ- Έκπληξη τα χθεσινά νούμερα

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗΣ: Πόσοι τηλεθεατές είδαν τον ΠτΔ- Έκπληξη τα χθεσινά νούμερα

Μεγάλο στοίχημα αποτέλεσε η χθεσινή διακαναλική για τον Νίκο Χριστοδουλίδη και τους στενούς συνεργάτες του. 

Από τις 20:00 έως τις 21.30, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αφού οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΡΙΚ, ΑΝΤ1, ALPHA, SIGMA και OMEGA, μετέδωσαν ζωντανά τόσο το διάγγελμα του, όσο και την διακαναλική συνέντευξη που τους παραχώρησε.

Αυτός ήταν και ο στόχος του Προεδρικού. Με την ταυτόχρονη μετάδοση της εικόνας του Νίκου Χριστοδουλίδη, θα περνούσαν τα μηνύματα και τις θέσεις του στην κοινωνία. 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τηλεθέασης, τα νούμερα του κάθε καναλιού (στο σύνολο του κοινού) είναι:

ΡΙΚ: 12,9-11,3, 11,6, 11,0, 10,9, 9,8

OMEGA: 15,2-15,1-13,6-12,4-10,8-10,4

ΑΝΤ1: 11,6-11,0-10,5-10,9-12,2-13,2

SIGMA: 8,4-7,5-6,2-4,7-4,5-5,4

ALPHA: 12,6-13,8-13,6-13,5-14,6-15,

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Συγκριτικά με τις μέρες που οι τηλεοπτικοί σταθμοί μεταδίδουν κανονικά το πρόγραμμα τους, σαφώς υπάρχει απόκλιση στα νούμερα τηλεθέασης, σε σχέση με την χθεσινή βραδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE