ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ενώπιον δικαστηρίου την Παρασκευή (06/11) η οικιακή βοηθός που κακοποιούσε το τετραπληγικό κορίτσι

Ενώπιον δικαστηρίου την Παρασκευή (06/11) η οικιακή βοηθός που κακοποιούσε το τετραπληγικό κορίτσι

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ορίστηκε την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, θα παρουσιαστεί η 55χρονη αλλοδαπή οικιακή βοηθός,

Η οικιακή βοηθός συνελήφθη την Δευτέρα (02/11) μετά από καταγγελία για κακοποίηση 17χρονης τετραπληγικής, την οποία φρόντιζε.

Την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία η μητέρα του κοριτσιού το μεσημέρι της Δευτέρας (02/11), με την 55χρονη να παρουσιάζεται σε βίντεο, από κρυφή κάμερα που τοποθετήθηκε στο υπνοδωμάτιο της 17χρονης, να την κτυπά σε διάφορα μέρη του σώματος της.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η 55χρονη από τις Φιλιππίνες αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση, ενώ ζήτησε νομική αρωγή, αίτημα που θα απαντηθεί στις 6 Νοεμβρίου από το Επαρχιακό Δικαστήριο.

Η 55χρονη, θα κληθεί να απαντήσει στις κατηγορίες για βία στην οικογένεια, άσκηση ψυχολογική βίας και κακομεταχείριση ατόμου με ειδικές ανάγκες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top