Στο «φουλ» η ασυνειδησία: Δεν τον αρκούσε το ένα παρκινγκ και έπιασε… τρία - Δείτε φωτογραφία

Στο «φουλ» η ασυνειδησία: Δεν τον αρκούσε το ένα παρκινγκ και έπιασε… τρία - Δείτε φωτογραφία

Απίστευτα είναι τα παρκαρίσματα μερικών οδηγών αφού κάποιοι αφήνουν το όχημα τους όπου βρουν ενώ άλλοι παρκάρουν σε περισσότερες από μία θέσεις.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, viral έχει γίνει μια φωτογραφία η οποία απεικονίζει ασυνείδητο οδηγό που πάρκαρε το όχημα του όχι σε μια θέση, ούτε σε δύο αλλά σε τρεις θέσεις.

Δείτε την φωτογραφία που αναρτήθηκε στην σελίδα «I Love Cyprus»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE