Οδηγοί προσοχή: Έργα στον αυτοκινητόδρομο παρά τον Κοτσιάτη το βράδυ της Πέμπτης, 20 Μαρτίου - Θα κλείσουν και οι τρεις λωρίδες

Οδηγοί προσοχή: Έργα στον αυτοκινητόδρομο παρά τον Κοτσιάτη το βράδυ της Πέμπτης, 20 Μαρτίου  - Θα κλείσουν και οι τρεις λωρίδες

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, ανακοίνωσε ότι θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτόστρωσης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας με κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος της εξόδου προς Κοτσιάτη την Πέμπτη, 20 Μαρτίου, από τις 21:00 μέχρι τις 05:30 το πρωί.

Όπως αναφέρεται, κατά τη διάρκεια των εργασιών θα είναι κλειστές και οι τρεις λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε μήκος 3 χ.μ περίπου, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται σε μια λωρίδα στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας που θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Στην ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, αναφέρεται επίσης, ότι λόγω των εργασιών θα κλείσει η είσοδος/έξοδος από και προς Κοτσιάτη και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου του παλαιού δρόμου Β1 Λευκωσίας-Λεμεσού. Προστίθεται πως σε κάθε περίπτωση, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα υπάρχει κατάλληλη προσωρινή σήμανση για την ομαλή διοχέτευση της τροχαίας κίνησης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE