Επίθεση κατά 18χρονου – Τον πυροβόλησαν με αεροβόλο στο κεφάλι – Η κατάσταση της υγείας του – Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο

Επίθεση κατά 18χρονου – Τον πυροβόλησαν με αεροβόλο στο κεφάλι – Η κατάσταση της υγείας του – Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 18χρονο από τη Λεμεσό ότι, στις 15/3/2025 και ώρα γύρω στις 4 το απόγευμα, ενώ βρισκόταν στο σταθμευμένο όχημα του σε περιοχή της Λεμεσού, δέχθηκε επίθεση από αριθμό προσώπων τα οποία τον κτύπησαν σε μέρη του σώματος του, ενώ ένα από αυτά φέρεται να τον πυροβόλησε με αεροβόλο πιστόλι, τραυματίζοντας τον ελαφρά.

Ο 18χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και πήρε εξιτήριο. Αυτός έφερε αιμάτωμα στα χείλη καθώς επίσης εκδορές στο χέρι και στην κοιλιακή χώρα.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον νεαρού ηλικίας 18,5 ετών, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος ενώ σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης του. Για την υπόθεση αναζητούνται και άλλα πρόσωπα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE