VIDEO: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο χορός με νυφικό και η εντυπωσιακή πασαρέλα της στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

VIDEO: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο χορός με νυφικό και η εντυπωσιακή πασαρέλα της στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Την Πέμπτη 20/3 διεξήχθη το bridal fashion show, Yes I Do και πραγματοποιείται στο Κτήμα Ορίζοντες στην Ελλάδα, για να δώσει το έναυσμα για τη νέα wedding season.

Ανάμεσα στις γυναίκες που περπάτησαν στην πιο εντυπωσιακή πασαρέλα ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία λάμπει από ευτυχία καθώς σε λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Η δημοσιογράφος είναι πιο όμορφη από ποτέ και μάγεψε με την εμφάνισή της στο wedding show.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες στο LifeNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE