Σιμώνη Χριστοδούλου: Λάμπει από ευτυχία - Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Σιμώνη Χριστοδούλου: Λάμπει από ευτυχία - Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

O Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Κυριακής 16 Μαρτίου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο τους παιδί το οποίο θα έρθει για να ολοκληρώσει την απόλυτη ευτυχία που ζουν. Η Σιμώνη Χριστοδούλου δημοσίευσε το απόγευμα της Πέμπτης 20/3 μια selfie της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση στο LifeNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE