Θρήνος για τον χαμό της Μαρίας Χριστοφόρου: Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία

Θρήνος για τον χαμό της Μαρίας Χριστοφόρου: Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου της Μαρίας Χριστοφόρου από Κλήρου.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Κλήρου, το Σάββατο 29 Μαρτίου 2025, ώρα 14:30 και καλούνται όσοι τιμούν την μνήμη της να παραστούν.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 14:00

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Κλήρου.

Οι τεθλιμμένοι:

Σύζυγος: Τάκης Χριστοφόρου

Παιδιά, εγγονός, αδέλφια και λοιποί συγγενείς

Παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τους Ιερούς Ναούς Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Κλήρου και Αγίου Γεωργίου της Άλωνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.