Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Σύγκρουση φορτηγού με σαλούν

Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Σύγκρουση φορτηγού με σαλούν

Ενημέρωση αναφορικά με τροχαίο στην αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού Λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι της Τετάρτης [09/04], στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο ύψος Παρεκκλησιάς, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ φορτηγού οχήματος και σαλούν αυτοκινήτου.

Το σαλούν όχημα ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, ενώ το φορτηγό προσέκρουσε στο αριστερό κιγκλίδωμα και ακινητοποιήθηκε εκτός δρόμου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου προληπτικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο για να τύχει ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαπιστωθεί εάν υπέστη οποιοδήποτε τραυματισμό.

Το αυτοκίνητο έχει ήδη μετακινηθεί εκτός του δρόμου, με την τροχαία κίνηση να συνεχίζει κανονικά.

Στο σημείο διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE