Ελεύθερος με απόφαση δικαστηρίου ο 48χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο στη Λεμεσό

Ελεύθερος με απόφαση δικαστηρίου ο 48χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο στη Λεμεσό

Ελεύθερος αφέθηκε ο 48χρονος οδηγός, που προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον 25χρονο Στέφανο Γεωργίου, αφού το Επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού απέρριψε το αίτημα της αστυνομίας για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του για άλλες τρεις ημέρες.

Το δικαστήριο το οποίο συνεδρίασε στο Γενικό Νοσοκομείο, όπου ο 48χρονος νοσηλεύεται με κάταγμα στο πόδι, αποφάσισε ότι δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω κράτηση του 48χρονου. Ο 48χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αλλά αποχώρησε από αυτό η αστυνομική φρουρά.

Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται να αποφασίσει εάν θα καταχωρηθεί η υπόθεση με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εις βάρος του 48χρονου οδηγού.

Αναμένονται επίσης τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων από το Κρατικό Χημείο, τα οποία θα καταδείξουν εάν ο 48χρονος οδηγούσε το μοιραίο βράδυ υπό την επήρεια αλκοόλης ή ναρκωτικών ουσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθηνά Κυριακίδου - Δεν έχω καμία σχέση με τον Ι.Κυριακίδη που αφαίρεσε την ζωή του Στέφανου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE