Η Κατερίνα Λιόλιου διασκέδασε με τον σύντροφό της σε νυχτερινό κέντρο - Δείτε φωτογραφίες

Η Κατερίνα Λιόλιου διασκέδασε με τον σύντροφό της σε νυχτερινό κέντρο - Δείτε φωτογραφίες

Σε βραδινή τους έξοδο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Κατερίνα Λιόλιου και τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζανή, σε μία από τις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού.

Οι δυο τους βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσαν η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος, απολαμβάνοντας τη βραδιά με καλή διάθεση.

Δείτε φωτογραφίες στο LifeNewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.