EKTAKTO: Έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου

EKTAKTO: Έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου

Λόγω πρόσκρουσης φορτηγού στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του δρόμου, έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Λευκωσίας, πριν την έξοδο Λυμπιών.

Η τροχαία κίνηση διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα του δρόμου.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Από τη σύγκρουση δεν προέκυψε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE