Θρήνος στη Χαλκίδα: Νεκρός 51χρονος - Το αυτοκίνητό του βγήκε από τον δρόμο και έπεσε στη θάλασσα - Βίντεο

Θρήνος στη Χαλκίδα: Νεκρός 51χρονος - Το αυτοκίνητό του βγήκε από τον δρόμο και έπεσε στη θάλασσα - Βίντεο

Τροχαίο δυστύχημα με έναν 51χρονο να χάνει τη ζωή του σημειώθηκε τα ξημερώματα, σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με το eviathema.gr το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο με οδηγό τον 51χρονο ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε στη θάλασσα ενώ κινείτο στην περιοχή του Φάρου Αυλίδας.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, λιμενικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ. Όταν, όμως, ανασύρθηκε ο 51χρονος οδηγός, διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE