Θρήνος στη Χαλκίδα: Νεκρός 51χρονος - Το αυτοκίνητό του βγήκε από τον δρόμο και έπεσε στη θάλασσα - Βίντεο

Θρήνος στη Χαλκίδα: Νεκρός 51χρονος - Το αυτοκίνητό του βγήκε από τον δρόμο και έπεσε στη θάλασσα - Βίντεο

Τροχαίο δυστύχημα με έναν 51χρονο να χάνει τη ζωή του σημειώθηκε τα ξημερώματα, σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με το eviathema.gr το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο με οδηγό τον 51χρονο ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε στη θάλασσα ενώ κινείτο στην περιοχή του Φάρου Αυλίδας.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, λιμενικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ. Όταν, όμως, ανασύρθηκε ο 51χρονος οδηγός, διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE