Θρήνος στη Χαλκίδα: Νεκρός 51χρονος - Το αυτοκίνητό του βγήκε από τον δρόμο και έπεσε στη θάλασσα - Βίντεο

Θρήνος στη Χαλκίδα: Νεκρός 51χρονος - Το αυτοκίνητό του βγήκε από τον δρόμο και έπεσε στη θάλασσα - Βίντεο

Τροχαίο δυστύχημα με έναν 51χρονο να χάνει τη ζωή του σημειώθηκε τα ξημερώματα, σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με το eviathema.gr το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο με οδηγό τον 51χρονο ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε στη θάλασσα ενώ κινείτο στην περιοχή του Φάρου Αυλίδας.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, λιμενικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ. Όταν, όμως, ανασύρθηκε ο 51χρονος οδηγός, διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE