ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρεκόρ αποφοίτων στο ΑΠΚ - Βράβεια στο πρόγραμμα Αστυνομικών Σπουδών

Ρεκόρ αποφοίτων στο ΑΠΚ - Βράβεια στο πρόγραμμα Αστυνομικών Σπουδών

Στις 6/11/15, με προσωπικό χαιρετισμό του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ), Καθηγητή Κώστα Χρίστου, 833 απόφοιτοι – περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά έλαβαν φέτος τους τίτλους σπουδών τους στην όγδοη Τελετή Αποφοίτησης του Αποφοίτησης του ΑΠΚΥ.

Το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, περάτωσαν με επιτυχία τις σπουδές τους 829 απόφοιτοι προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, ενώ στην Τελετή έγινε αναγόρευση 4 διδακτόρων. Την ακαδημαϊκή αριστεία των αποφοίτων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και του έργου του ευρύτερα, επικροτούν και επισφραγίζουν με χρηματικά βραβεία αριστείας ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και η Τράπεζα Κύπρου, η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, η NETinfo, η Ελληνική Τράπεζα, η Αστυνομία Κύπρου, το Αρεταίειο Νοσοκομείο και ο Κυπριακός Όμιλος Εκπαιδευτικής Διοίκησης.

Από το 2013, εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το Πρόγραμμα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, το οποίο προορίζεται για την Αστυνομική Υπηρεσία και απευθύνεται σε απόφοιτους της Αστυνομικής Ακαδημίας.

Σε μια εποχή με γοργά μεταβαλλόμενους ρυθμούς και μεγάλες ανάγκες για σύγχρονες συνθήκες ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, το διετές αυτό πρόγραμμα έχει στόχο την προσφορά στα μέλη της Αστυνομίας νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και πρακτικών με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, που

συμπληρώνουν, επεκτείνουν και επικαιροποιούν κατά περίπτωση τις γνώσεις που ήδη αποκτήθηκαν στη διάρκεια της φοίτησής τους στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου.

Στην τελετή αποφοίτησαν 52 μέλη της Αστυνομίας και βραβεύτηκε ο πρωτεύσας Λοχίας 2230 Γιαννακός Γιαννακού, στο Πρόγραμμα Αστυνομικών Σπουδών, από τον Αρχηγό Αστυνομίας κύριο Ζαχαρία Χρυσοστόμου.

  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top