ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ:Οκτάχρονο αγόρι σκότωσε κοριτσάκι ενός έτους γιατί έκλαιγε!

ΗΠΑ:Οκτάχρονο αγόρι σκότωσε κοριτσάκι ενός έτους γιατί έκλαιγε!

Οι μητέρες άφησαν μόνα στο σπίτι έξι παιδιά και πήγαν να διασκεδάσουν.

Οκτάχρονο αγόρι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου μωρό ενός έτους γιατί δε σταματούσε να κλαίει , σε ένα σπίτι όπου είχαν αφεθεί μόνα τους έξι παιδιά ηλικίας ενός έως οκτώ ετών! Οι μητέρες είχαν βγει για νυχτερινή έξοδο. Το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό το επόμενο πρωί…

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 11 Οκτωβρίου στην Αλαμπάμα. Η Κέιτερα Λούις, 26 χρόνων, μαζί με την κορούλα της Κέλσι Λούις, ενός έτους, είχαν επισκεφθεί μία φίλη της, μητέρα πέντε παιδιών.

Οι δύο γυναίκες, που φαίνεται να μην είχαν την υπευθυνότητα να είναι μητέρες, αποφάσισαν να βγουν για να πάνε σε κέντρο διασκέδασης, από τις 23.00 έως τις 02.00 τοπική ώρα, και να αφήσουν στο σπίτι μόνα τους τα έξι παιδιά.

Το ενός χρόνου κοριτσάκι το οποίο βρισκόταν στην κούνια του έκλαιγε ασταμάτητα πράγμα που εκνεύρισε τον 8χρονο, ο οποίος άρχισε να την χτυπάει βάναυσα με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.

Ωστόσο φαίνεται ότι οι δύο γυναίκες πραγματικά δεν είχαν καμία έγνοια για τα παιδιά του καθώς επιστρέφοντας από την έξοδο τους, όπως μεταδίδει το CNN, δεν κοίταξαν καν να δουν αν τα παιδιά τους ήταν καλά. Έτσι το άτυχο βρέφος εντοπίστηκε νεκρό την επόμενη ημέρα στην κουζίνα του σπιτιού.

Σε δηλώσεις του ο Σιν Έντουαρντς, εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας είπε ότι «Στα 22 χρόνια που υπηρετώ το επάγγελμα του αστυνομικού, η υπόθεση αυτή είναι μακράν μία από τις πιο θλιβερές που έχω κληθεί να χειριστώ».

«Δεδομένης της έλλειψης ευαισθησίας που επέδειξε η μητέρα με τη συμπεριφορά της, οι αρχές της άσκησαν δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια» πρόσθεσε ο Έντουαρντς. Ωστόσο η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικά μέτρα, αφού κατέβαλε ως εγγύηση το ποσό των 15.000 δολαρίων, σύμφωνα με έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Τζέφερσον.

Να σημειωθεί ότι ο οκτάχρονος θα δικαστεί κανονικά καθώς στην Αλαμπάμα, όπου έγινε το περιστατικό, δεν αναγνωρίζεται ηλικία οριστικής απαλλαγής από ποινικές ευθύνες για τους ανηλίκους.

Ο υπαστυνόμος Σιν Έντουαρντς, όταν κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα εάν ο δράστης είχε «την πρόθεση» να σκοτώσει, είπε ότι «Καμία εκπαίδευση, καμιά σχολή, κανένα πτυχίο ή κατάρτιση δε μπορούσαν να μας προετοιμάσουν για το γεγονός ότι ένα παιδί οκτώ ετών διέπραξε ένα τέτοιο ειδεχθές έγκλημα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top