LIFESTYLE

Θα γίνει χαμός! Ποιος γόης Κύπριος ηθοποιός θα βγει γυμνός στο θέατρο; Τι αποκαλύπτει για την κουκλάρα σύντροφο του;

Θα γίνει χαμός! Ποιος γόης Κύπριος ηθοποιός θα βγει γυμνός στο θέατρο; Τι αποκαλύπτει για την κουκλάρα σύντροφο του;

Λαλίστατος και άκρως αποκαλυπτικός ο γοητευτικός ηθοποιός, που εδώ και οκτώ περίπου χρόνια, κάνει τη διαφορά στην κυπριακή τηλεόραση.

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Το μοναδικό του ταλέντο, το όμορφο παρουσιαστικό αλλά και η αμεσότητα του με το κοινό, είναι τα στοιχεία που τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει, από την πρώτη στιγμή.

Ο Γιώργος Αναγιωτός, σε συνέντευξη του στον reporter.com.cy, αποκάλυψε πολλά πράγματα για την προσωπική του ζωή αλλά και τη σχέση που διατηρεί με την κουκλάρα, παρουσιάστρια του «Horror Sorry», που παρακολουθείτε κάθε Σάββατο βράδυ στο Thema Web TvRadio.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Τώρα μένεις στη Λάρνακα;

Ναι, μένω με την κοπέλα μου, την Βαλεντίνα, στη Λάρνακα. Περνάμε πάρα πολύ καλά…

Η σύντροφός σου που είναι και εκτός του χώρου, πώς νιώθει για τη δουλειά σου; Για τις πιο προκλητικές σκηνές για παράδειγμα;

Κοίτα είναι δύσκολο κάποιες φορές, όμως γενικά το έχει αποδεχτεί. Είμαι από τους ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να αποφύγουν να κάνουν μία προκλητική σκηνή, ειδικά όταν είναι αχρείαστη. Στο θέατρο θα το έκανα πολύ πιο εύκολα, αφού μου εξηγήσει ο σκηνοθέτης τη χρησιμότητα της σκηνής και τι εξυπηρετεί αυτή. Θα έβγαινα και γυμνός αν μπορούσε να το δικαιολογήσει ο σκηνοθέτης σε μένα και στον κόσμο.

Θα έκανες σχέση με κάποιαν από τον χώρο σου;

Όχι, νομίζω. Γιατί όταν κάνεις την ίδια δουλειά με την σύντροφό σου, και δεν ισχύει μόνο στην υποκριτική αυτό, υπάρχει ανταγωνισμός και ίσως και ζήλια. Όμως, στη σύντροφό μου αρέσει το θέατρο και ασχολείται με τον χώρο.

Και για να κλείσουμε… Αυτή την περίοδο σε ποια παράσταση σε βρίσκουμε στο θέατρο;

Συμμετέχω στη θεατρική παράσταση «Μαντάμ Σουσού», στο θέατρο Παλλάς. Το έργο θα παίζει μέχρι τις 14 του Νοέμβρη. Μετά θα ξεκινήσω πρόβες για μία παράσταση του ΘΟΚ. Που θα ανεβεί μετά τον Γενάρη. Σκηνοθέτης της θα είναι ο Καλαβριανός. Είναι ένα πολωνικό έργο που λέγεται «Η Τάξη μας» και έχει να κάνει με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ, αρκετά σκληρό και είναι πολύ ενδιαφέρον.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top