Η «Κυβέρνηση» δεν επιθυμεί το άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας λέει η Πρωτοβουλία για την Αμμόχωστο στα κατεχόμενα

Η «Κυβέρνηση» δεν επιθυμεί το άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας λέει η Πρωτοβουλία για την Αμμόχωστο στα κατεχόμενα

Η Πρωτοβουλία για την Αμμόχωστο στα κατεχόμενα επέκρινε με ανακοίνωσή της τη λεγόμενη κυβέρνηση πως δεν επιθυμεί το άνοιγμα του οδοφράγματος της Δερύνειας.

Σε δήλωσή του ο Οκάν Νταγλί, ανέφερε πως η “κυβέρνηση” επιμένει να μην κάνει καμιά προσπάθεια για άνοιγμα οδοφραγμάτων και επεσήμανε πως δεν γίνονται συγκεκριμένα βήματα για εφαρμογή μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

Εξέφρασε την απογοήτευση της Πρωτοβουλίας για την Αμμόχωστο και του κόσμου που κατοικεί στην περιοχή, σημειώνοντας πως ενώ αναμένεται η ολοκλήρωση των έργων υποδομής για το οδόφραγμα της Δερύνειας, η λεγόμενη κυβέρνηση δεν έκανε κάποια σχετική δήλωση ή προγραμματισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.