ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Τέλος» ο Νεοκλής Νεοκλέους από το Sigma λίγο πριν αναλάβει το Κεντρικό Δελτίο-Όλο το παρασκήνιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Τέλος» ο Νεοκλής Νεοκλέους από το Sigma λίγο πριν αναλάβει το Κεντρικό Δελτίο-Όλο το παρασκήνιο

Επιβεβαιώθηκαν τελικά με τον χειρότερο τρόπο οι «κακές γλώσσες», που έκαναν λόγο για προδιαγεγραμμένο «ναυάγιο» στη συνεργασία του Νεοκλή Νεοκλέους με το Sigma.  

Όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το Themaonline στις 24.4.25, ο Νεοκλής Νεοκλέους συμφώνησε με το Sigma για να αναλάβει την παρουσίαση του Κεντρικού δελτίου ειδήσεων,  στα πλαίσια του restart που ήθελε να κάνει ο σταθμός. Τελικά, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμενε ο εκλεκτός δημοσιογράφος, αφού ήδη από την πρώτη κιόλας μέρα που ανέλαβε καθήκοντα στο κανάλι, κάποιοι του έδειξαν… ποιος είναι το αφεντικό.

Το παρασκήνιο

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο δημοσιογράφος δεχόταν πιέσεις να αναλάβει καθημερινή εκπομπή, αντί του κεντρικού δελτίου που είχε συμφωνήσει. Ο ίδιος φέρεται να αντιστάθηκε σθεναρά στις συχνές παρεμβάσεις, αφού ο λόγος πρόσληψης ήταν συγκεκριμένος. Αφού η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, με τον Νεοκλή να επιμένει ότι πρέπει να τηρηθεί η συμφωνία, η συνεργασία του με το κανάλι ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Όπως ακριβώς είχαν προβλέψει καλά γνωρίζοντάς της κατάστασης που επικρατεί στο σταθμό.

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι του καταλογίστηκε πως -δήθεν- διατυμπάνιζε στους... διαδρόμους το ποσό του μισθού που συμφώνησε να λαμβάνει από το Sigma και ότι προκλήθηκε αναστάτωση μεταξύ των δημοσιογράφων. 

Η αρχή του τέλους

Πολλοί αντιμετώπισαν με καχυποψία την αποκάλυψη της ιστοσελίδας μας για την πρόσληψη του Νεοκλέους και τον πραγματικό ρόλο που θα αναλάμβανε. Εμείς όμως, γνωρίζαμε από την αρχή την συμφωνία που έκανε ο δημοσιογράφος με την διοίκηση, ασχέτως αν δεν ήθελαν να «ταράξουν» τις ισορροπίες στο ενημερωτικό τμήμα και η μετάβαση να γίνει σταδιακά.

Γράφαμε στην τηλεοπτική μας στήλη στο lifenewscy.com στις 30/4/25

-Φωνές διάψευσης από το Sigma για το ρεπορτάζ του Themaonline, σχετικά με την πρόσληψη του Νεοκλή Νεοκλέους.

-ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. Ο εν λόγω δημοσιογράφος προσελήφθη στο κανάλι για την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων. Θα ξεκινήσει να εργάζεται από τις 2 του Ιούνη στη δημοσιογραφική ομάδα, ώστε να μάθει τον τρόπο λειτουργίας του καναλιού. Τον Σεπτέμβρη θα αναλάβει τις ΤΟΜΕΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

-Γιατί όμως δεν το επιβεβαιώνουν; Διότι, θέλουν να δουν αν τους «βγει» ο Νεοκλής. Δηλαδή, αν είναι συνεργάσιμος, αν δουλεύει αρκετά και αν τα «βρει» με την υπάρχουσα κατάσταση.

-Αν δεν τους κάνει στο τέλος της ημέρας, θα υποστηρίξουν ότι τον προσέλαβαν για αρχισυνταξία ή για ρεπορτάζ, ενώ αν …περάσει τις εξετάσεις, θα πουν ότι θέλουν να δώσουν την ευκαιρία σε ένα άφθαρτο πρόσωπο. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

- Αρκετοί είναι οι… καλοθελητές που με το που διάβασαν την είδηση στο Themaonline, άρχισαν τα τηλέφωνα προς τους εργαζόμενους και στελέχη του Sigma, για να πουν την… κακή τους κουβέντα.

-Βλέπετε, αποτελεί σύνηθες φαινόμενο να κατακρεουργούμε ανθρώπους που κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους και τους δίνεται μία ευκαιρία να ανελιχθούν. Και εκεί μπαίνει το κλασσικό ερώτημα. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΓΩ;

-Διότι έτσι είναι η ζωή. Και πρέπει επιτέλους να μάθουν οι της τηλεόρασης, ότι δεν κερδίζουμε κάτι με το να διαβάλλουμε ανθρώπους επειδή είναι είτε ικανοί, είτε γιατί αποδέχθηκαν μία πρόταση.

-Ας δουλέψουν σκληρά, ας κόψουν τα κουτσομπολιά και ας σταματήσουν να μπαίνουν εμπόδιο στις ζωές των άλλων. Ρόδα είναι και γυρίζει…

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη η κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων οκτώ πτητικών μέσων επιχειρούν στην περιοχή Μαλιάς- Ομόδους- Βάσας στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. Στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Βουνί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επηρεάζονται κατοικίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρά με εκκενώσεις στην Κοινότητα Βουνί και η Πολιτική Άμυνα με εκκενώσεις στην Κοινότητα Ποταμιού. Έπιπρόσθετες δυνάμεις στην πυρκαγιά από Λάρνακα, Πάφο και ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE