ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων στο Sigma

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων στο Sigma

Αέρας ανανέωσης στο κανάλι!

Σύμφωνα με με ασφαλείς πληροφορίες του ThemaOnline, ο 36χρονος Νεοκλής Νεοκλέους, είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει το τιμόνι του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Sigma, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών υπεγράφη μόλις πριν από λίγες μέρες, δημιουργώντας προσδοκίες για το ειδησεογραφικό πρόγραμμα του καναλιού.

Ο Νεοκλής Νεοκλέους θα ξεκινήσει την επίσημη εργασία του στο Sigma στις 2 Ιουνίου, φέρνοντας μαζί του μία φρέσκια και δυναμική προσέγγιση στην ενημέρωση.

Από τον Σεπτέμβριο, θα αναλάβει τη θέση του Κεντρικού παρουσιαστή του Δελτίου, αντικαθιστώντας την Πέτρα Αργυρού.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νεοκλής Νεοκλέους, αναλαμβάνει δελτίο Ειδήσεων, καθώς στο παρελθόν παρουσίαζε τα κεντρικά δελτία ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, όταν ακόμα ήταν 29 ετών.

Όπως ο ίδιος είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του «Μέχρι τα 27 μου χρόνια, οπόταν και μπήκα στον χώρο, δεν είχα σκεφτεί καν να γίνω δημοσιογράφος. Η δημοσιογραφία όντως προέκυψε τυχαία μέσα από καταστάσεις που ήρθαν εντελώς ξαφνικά»

 Ξεκίνησε την καριέρα του από την Εφημερίδα “Πολίτης” ενώ στην συνέχεια συνέχισε τηλεοπτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE