Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Απογειώθηκαν πέντε πτητικά μέσα – «Προβλέπεται να αυξηθούν σταδιακά και πάλι οι άνεμοι»

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Απογειώθηκαν πέντε πτητικά μέσα – «Προβλέπεται να αυξηθούν σταδιακά και πάλι οι άνεμοι»

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, «κατά την διάρκεια της νύχτας αντιμετωπίστηκαν μικρές αναζωπυρώσεις εν τι γενέσει τους παρά τις κοινότητες Πάνω Κυβίδων, Άλασσας, Ζανακιάς και Ομόδους. Καθοριστική υπήρξε η συμβολή μη επανδρωμένων αεροσκαφών της Ε.Φ. που περιπολούσαν και χαρτογραφούσαν την πυρκαγιά»

Διαβάστε όλα τα νεότερα για την φονική πυρκαγιά ΕΔΩ.

«Τι πρώτες πρωινές ώρες απογειωθήκαν πέντε πτητικά μέσα αεροπυρόσβεσης και προβαίνουν σε περιμετρικές ρίψης στην πυρκαγιά για καλύτερη οριοθέτηση ή εκεί που κρίνεται αναγκαίο κατόπιν αξιολόγησης.

Το βράδυ τα δύο Ισραηλινά C130 προχώρησαν με ρίψεις επιβραδυντικού υλικού για σταθερότητα στην οριοθέτηση. Προβλέπεται να αυξηθούν σταδιακά και πάλι οι άνεμοι σήμερα.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης παραμένουν όλες στις θέσεις τους και μετακινούνται αναλόγως.

Οι Ο Αρχιπύραρχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μεταβαίνει στο προωθημένο κέντρο συντονισμού»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE