Έπεσε από αυτοκίνητο γκολφ και τραυματίστηκε – Σε σοβαρή κατάσταση 79χρονη – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Έπεσε από αυτοκίνητο γκολφ και τραυματίστηκε – Σε σοβαρή κατάσταση 79χρονη – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Γύρω στις 6 χθες (04/08) το απόγευμα ενώ 20χρονος επισκέπτης οδηγούσε αυτοκίνητο του γκολφ σε ιδιωτικό τσιμεντένιο δρόμο γηπέδων γκολφ στην επαρχία Πάφου, έχοντας ως συνεπιβάτη 79χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, η γυναίκα έπεσε στο έδαφος από το όχημα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας αφού όπως διαπιστώθηκε φέρει αιμορραγίες και αιματώματα στον εγκέφαλο.

Η κατάσταση της κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE