Ουρές χιλιομέτρων και καθυστερήσεις στα οδοφράγματα – Ρίχνουν την ευθύνη στην Κυπριακή Δημοκρατία οι Τ/κ

Ουρές χιλιομέτρων και καθυστερήσεις στα οδοφράγματα – Ρίχνουν την ευθύνη στην Κυπριακή Δημοκρατία οι Τ/κ

Μεγάλες ουρές οχημάτων και πολύωρες καθυστερήσεις παρατηρήθηκαν στα οδοφράγματα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, προκαλώντας σημαντική ταλαιπωρία κυρίως σε Τουρκοκύπριους που επιθυμούσαν να εισέλθουν στις ελεύθερες περιοχές, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τουρκοκυπριακού Τύπου.

Η κατάσταση, που επαναλήφθηκε τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια, προσθέτουν.

Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, πολλοί από τους αναμένοντες απέδιδαν την ταλαιπωρία σε αυξημένους ελέγχους στα σημεία διέλευσης που ελέγχονται από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Παράλληλα, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως στην πρόκληση της κυκλοφοριακής συμφόρησης συμβάλλουν επίσης η ανεπάρκεια των σημείων ελέγχου στα κατεχόμενα, καθώς και ο περιορισμένος συνολικός αριθμός των διαθέσιμων οδοφραγμάτων.

Το πρόβλημα, αν και φαίνεται τεχνικής φύσεως, εκτιμάται από μερίδα του Τύπου στα κατεχόμενα ότι είναι αποτέλεσμα έλλειψης επικοινωνίας, απουσίας πολιτικής βούλησης και μονομερών πρακτικών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παναπεργία για ΑΤΑ: Ποιους τομείς θα επηρεάσει - Η έκκληση του Υπ. Εργασίας και οι θέσεις των συντεχνιών

Παναπεργία για ΑΤΑ: Ποιους τομείς θα επηρεάσει - Η έκκληση του Υπ. Εργασίας και οι θέσεις των συντεχνιών

Σε παναπεργία στις 11 Σεπτεμβρίου προχωρούν οι συντεχνίες για την ΑΤΑ. Στην πανσυνδικαλιστική διάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο οίκημα της ΠΕΟ, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν με τρίωρη στάση εργασίας από τις 11πμ μέχρι τις 2μμ την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE