Στο κελί 35χρονη στη Λεμεσό - Απέσπασε πάνω από 100 χιλιάδες από την εταιρεία στην οποία δούλευε

Στο κελί 35χρονη στη Λεμεσό - Απέσπασε πάνω από 100 χιλιάδες από την εταιρεία στην οποία δούλευε

Υπό κράτηση τέθηκε μια 35χρονη, ύποπτη για απόσπαση χρηματικού ποσού, σχεδόν 112 χιλιάδων ευρώ, από εταιρεία στην οποία εργαζόταν, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής από υπάλληλο, χρηματικού ποσού 111.928 ευρώ, κατά την περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου 2025, προέκυψε μαρτυρία εναντίον της 35χρονης, η οποία εργαζόταν ως υπεύθυνη εισπράξεων.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτηση της για περίοδο οκτώ ημερών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Σήμερα η  νεκροτομή στη σορό του 49χρονου – Εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών οι Αρχές

Φόνος Δημοσθένους: Σήμερα η νεκροτομή στη σορό του 49χρονου – Εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους από τη Λεμεσό, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά το πρωί της Παρασκευής, 19 Οκτωβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE