Η «μάχη της τηλεθέασης» για πρωινά και μεσημεριανά- Ποιοι… σάρωσαν και ποιοι ξύπνησαν με μονοψήφια

Η «μάχη της τηλεθέασης» για πρωινά και μεσημεριανά- Ποιοι… σάρωσαν και ποιοι ξύπνησαν με μονοψήφια

Σκληρή αναμένεται να είναι και φέτος η μάχη ανάμεσα στους τηλεοπτικούς σταθμούς, με τις εκπομπές να κονταροχτυπιούνται για την πρωτιά, αλλά και την «επιβίωση».

Χθες, 3/9/25, η μέρα είχε ξεκάθαρους νικητές, αλλά και ηττημένους. Αν και είναι εξαιρετικά νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα, οι τηλεθεατές έδειξαν την προτίμηση τους, αν και επιδόθηκαν -σύμφωνα και με τα προχθεσινά νούμερα- σε ατελείωτο ζάπινγκ.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης:

ΣΥΝΟΛΟ ΚΟΙΝΟΥ

 ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Το μεγάλο ερώτημα

Ποιος, λοιπόν, θα καταφέρει να κυριαρχήσει φέτος; Η αίσθηση που δημιουργείται είναι πως τίποτα δεν έχει κριθεί. Οι τηλεθεατές μοιράζονται ανάμεσα σε στυλ και προσεγγίσεις, ενώ οι σταθμοί ανανεώνουν συνεχώς το περιεχόμενο για να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE