Φειδίας Παναγιώτου: Επίσημη πρεμιέρα με το κόμμα «Άμεση Δημοκρατία» – Δείτε όλα όσα έγιναν

Φειδίας Παναγιώτου: Επίσημη πρεμιέρα με το κόμμα «Άμεση Δημοκρατία» – Δείτε όλα όσα έγιναν

Ο Κύπριος ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου ανακοίνωσε επίσημα την ίδρυση του νέου του πολιτικού κινήματος με την ονομασία «Άμεση Δημοκρατία» (Direct Democracy), σηματοδοτώντας μια νέα σελίδα στην πολιτική του πορεία.

Η επίσημη παρουσίαση του κόμματος πραγματοποιείται σήμερα το Σάββατο.

Η εκδήλωση αποτελεί μια ανοιχτή συζήτηση μεταξύ του Φειδία Παναγιώτου και των παρευρισκομένων, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το όραμα και τις βασικές αρχές του νέου πολιτικού σχηματισμού.

Η ίδρυση της «Άμεσης Δημοκρατίας» αναμένεται να προκαλέσει ενδιαφέρον στην πολιτική σκηνή, καθώς ο Φειδίας Παναγιώτου επιχειρεί να κεφαλαιοποιήσει τη δημοφιλία του και να μεταφέρει τη φωνή των νέων και της κοινωνίας των πολιτών στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων.

Η εκδήλωση βρίσκεται σε εξέλιξη

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ η απόφαση για την Προεδρία της Βουλής - Αντιδράσεις εντός πολιτικού γραφείου για Νικόλα

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ η απόφαση για την Προεδρία της Βουλής - Αντιδράσεις εντός πολιτικού γραφείου για Νικόλα

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής, εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της, με το ΑΚΕΛ να μεταφέρει την τελική ευθύνη λήψης αποφάσεων στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, η οποία συνέρχεται σήμερα, στις 3.00 το απόγευμα.