ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνικό δημοσίευμα για την καταζητούμενη Έφη Ηροδότου! Γνωστός δημοσιογράφος ζητά να κοινοποιήσουν την φωτογραφία της γιατί ίσως κρύβεται στην Ελλάδα

Ελληνικό δημοσίευμα για την καταζητούμενη Έφη Ηροδότου! Γνωστός δημοσιογράφος ζητά να κοινοποιήσουν την φωτογραφία της γιατί ίσως κρύβεται στην Ελλάδα

Το μήνυμα «Θα βγάζουμε τη μούρη σου στο διαδίκτυο μέχρι να σε μάθει ο κόσμος όλος. Μέχρι να μάθουν όλοι τη πάστα είσαι εσύ και η οικογένεια σου που χτύπησες ένα παιδί περνώντας με κόκκινο και το άφησες αβοήθητο να ξεψυχήσει και από τότε κρύβεσαι με τις πλάτες του μπαμπά» φαίνεται πλέον να φτάνει και στην Ελλάδα με τα δημοσιεύματα να αναπαράγουν την είδηση που έκανε ήδη το γύρο της Κύπρου.

Διαβάστε επίσης: Θανατηφόρο 27/12/2007: «Θα βγάζουμε τη μούρη σου στο διαδίκτυο μέχρι να σε μάθει ο κόσμος» (ΦΩΤΟ)

Ο γνωστός δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης μέσα από το blog του, ευαισθητοποιήθηκε από την επιθυμία της οικογένειας και φίλων του άτυχου Αιμίλου να βρεθεί επιτέλους η καταζητούμενη Έφη Ηροδότου, που πληροφορίες του κάνουν λόγο ότι κρύβεται στην Ελλάδα και ανάρτησε  ένα σχετικό δημοσίευμα καλώντας τον κόσμο να κοινοποιήσει τη φωτογραφία της.

Να θυμίσουμε ότι στις 27 Δεκεμβρίου του 2007 η Ηροδότου μεθυσμένη πέρασε με κόκκινο και σκότωσε τον 17χρονο. Εκ τότε η αστυνομία την καταζητεί για να την οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης. Η Έφη ωστόσο παραμένει ακόμα άφαντη με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι η οικογένεια της την φυγάδευσε στο εξωτερικό

-«Επιστρέψτε Κύπρο, να μην νιώθετε μια ζωή κατατρεγμένοι» ! Το μήνυμα του Πάμπου Ιωάννου στην καταζητούμενη και τους γονείς της

-Πόσο θράσος: Η καταζητούμενη Έφη Ηρόδοτου ζητούσε αποζημίωση για τραυματισμό και ζημιές

-Ραγίζει καρδιές η κατάθεση ψυχής του πατέρα του Αιμίλιου- Βούρκωσε και η Χριστιάνα Αριστοτέλους

Διαβάστε τι γράφει:

Είναι από τα περιστατικά αυτά που τα ακούς και ενώ πίστευες πως συμβαίνουν μόνο στις ταινίες, έρχονται τα γεγονότα να σε διαψεύσουν.

Πάνε 8 χρόνια λοιπόν από τον τραγικό θάνατο του Αιμίλιου Ιωάννου σε τροχαίο στη Λεμεσό και οι συγγενείς του δίνουν ξανά στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της κοπέλας που ευθύνεται για το θάνατο του.

Με το συγκλονιστικό μήνυμα: «Θα βγάζουμε τη μούρη σου στο διαδίκτυο μέχρι να σε μάθει ο κόσμος όλος. Μέχρι να μάθουν όλοι τη πάστα είσαι εσύ και η οικογένεια σου που χτύπησες ένα παιδί περνώντας με κόκκινο και το άφησες αβοήθητο να ξεψυχήσει και από τότε κρύβεσαι με τις πλάτες του μπαμπά», δίνουν τη δική τους μάχη για να βρεθεί η Έφη Ηροδότου που τους στέρησε το χαμόγελο μαζί με τον αγαπημένο τους Αιμίλιο στις 27 Δεκέμβρη του 2007.

Η ίδια, 28 ετών σήμερα, λέγεται πως ζει στην Ελλάδα ενώ από τότε καταζητείται από την αστυνομία παραμένοντας άφαντη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια της την φυγάδευσε στο εξωτερικό αμέσως μετά το ατύχημα.

Η κοινοποίηση της εικόνας από όλους είναι μια ελπίδα για τους συγγενείς του άτυχου νέου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top