LIFESTYLE

Αυτές είναι οι κούκλες Κύπριες που σκόραραν στις καρδιές ποδοσφαιριστών! Ερωτευμένα ζευγαράκια

Αυτές είναι οι κούκλες Κύπριες που σκόραραν στις καρδιές ποδοσφαιριστών! Ερωτευμένα ζευγαράκια

«Ανθίζουν» το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις ποδοσφαιριστών με επώνυμες Κύπριες (μοντέλα, παρουσιάστριες κτλ) , αφού πολλά είναι τα ειδύλλια που έχουν σκάσει και έχουν εξελιχθεί σε πολύ όμορφες σχέσεις, κάποια μάλιστα οδηγήθηκαν και στα σκαλιά της εκκλησίας. Χριστιάνα Αριστοτέλους, Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, Μαρία Κορτζιά, Χάρις Δημητρίου, Άντρεα Κυριακού και εσχάτως Αναστασία Αυγουστή, είναι κάποιες από τις όμορφες Κύπριες που «σκόραραν» στις καρδιές γνωστών ποδοσφαιριστών.

Είναι νέες, ωραίες, ταλαντούχες στον τομέα τους και πολύ ερωτευμένες με γνωστούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της Κύπρου. Αποτελούν ζευγαράκια, πολύ γλυκά και ταιριαστά που δεν αποκλείεται μάλιστα στο μέλλον, να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, κάτι που έχει ήδη κάνει η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου και ετοιμάζεται να κάνει και η φίλη της Χάρις Μιχαήλ με τον ποδοσφαιριστή Άλέξανδρο Τζιόλη

Γιώργος Μερκής - Άντρεα Κυριάκου


Ένα απο τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια που δεν περνά με τίποτα απαρατήρητο είναι χωρίς αμφιβολία ο Γιώργος Μερκής και η Άνδρεα Κυριάκου. Αυτός ποδοσφαιριστής και αυτή μοντέλο και παρουσιάστρια. Μπορεί να μην έχουν κλείσει 1 χρόνο μαζί όμως μοιάζουν ευτυχισμένοι και όλοι λένε πως ταιριάζουν πολύ.

Γιώργος Εφραίμ και Χριστιάνα Αριστοτέλους

Τα φώτα της δημοσιότητα έπεσαν πάνω τους, με το που βγήκε η φήμη ότι είναι ζευγάρι. Πλέον δεν το κρύβουν αλλά ούτε και το επιβεβαιώνουν με εμφανίσεις σε event. Ο φωτογραφικός φακός, ωστόσο τους πέτυχε μαζί σε ραντεβουδάκια. Η Χριστιάνα Αρισοτέλους φαίνεται ανανεωμένη και ο Γιώργος Εφραιμ σε πολύ καλή κατάσταση εντός γηπέδου. Ε πως να το κάνουμε...όταν στην κερκίδα έχει την πιο πιστή του οπαδό σε κάθε του αγώνα!

Πιέρος Σωτηρίου και Μαρία Κορτζιά

Είναι χρόνια μαζί και η σχέση τους φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί και να κινείται σε πιο επίσημες καταστάσεις. Ωστόσο ο ποδοσφαιριστής Πιέρος Σωτηρίου και το μοντέλο Μαρία Κορτζιά, κρατούν χαμηλούς τόνους, προσπαθώντας να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας. Μην ξεχνάμε πως ο Πιέρος είναι ο τύπος άνδρα που στηρίζει την γυναίκα του αλλά ταυτόχρονα είναι αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο του. Το ίδιο και η Μαρία. Δεν τους αρέσει να πουλάνε την σχέση τους!

Λούκα Μιχαήλοβιτς και Αναστασία Αυγούστη 


Η διαγωνιζόμενη του Σταρ Κύπρος 2015, Αναστασία Αυγουστή η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις με την προσωπικότητα της και την ευθύτητα της, ζει τον απόλυτο έρωτα στην αγκαλιά του ποδοσφαιριστή Β΄Κατηγορίας Λούκα Μιχαήλοβιτς.

Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Ένα ζευγάρι που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο και απασχόλησε απο την αρχή της σχέσης του τα media. Η σχέση τους μετρά χρόνια. Τα εμπόδια και οι δυσκολίες τους έφεραν ακόμα πιο κοντά, ανεβάζοντας τους στα σκαλιά της εκκλησίας , ερωτευμένους όσο ποτέ. Σε λίγες μέρες περιμένουν τον καρπό του έρωτα τους να γεννηθεί. Το πρώτο τους παιδί, το οποίο θα ολοκληρώσει την ευτυχία του ποδοσφαιριστή Νεκτάριου Αλεξάνδρου με το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματία (πλέον) Κωνσταντίνα Ευριπίδου!

Τιάγκο Γκόμες και Ιλόνα Καραμπόγλι

Εχουν κλείσει ήδη χρόνο μαζί και η σχέση τους έχει πάρει επίσημη οδό. Ζουν μαζί και συνεχώς ανεβάζουν φωτογραφίες, δείχνοντας τον έρωτα τους σε όλους. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής Τιάγκο Γκόμες και η make up artist Ιλόνα Καραμπόγλι, είναι απο τα ζευγάρια που το πάθος φαίνεται να εξουσιάζει την σχέση τους. 

Αλέξανδρος Τζιόλης και Χάρις Δημητρίου  


Ο Αλέξανδρος Τζιόλης και η Χάρις Δημητρίου είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια. Σε δήλωση του το μοντέλο Χάρις Δημητρίου αποκάλυψε ότι πέρασαν περιόδους κρίσης στην σχέση τους αλλά κατάφεραν να την δυναμώσουν και είναι πλέον μαζί! «Περάσαμε μια κρίση εξαιτίας της απόστασης, λόγω του ότι εγώ έπρεπε να μένω για αρκετό καιρό στην Κύπρο. Τώρα όλα έχουν ξεπεραστεί και είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ» . Σύντομα φαίνεται να ανεβαίνουν και τα σκαλιά της εκκλησίας

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top