LIKE ONLINE

«Live Video»: Ζωντανό video για όλους από το Facebook

«Live Video»: Ζωντανό video για όλους από το Facebook

Η υπηρεσία που είχε παραχωρήσει για χρήση στους celebrities το Facebook για μετάδοση ζωντανού video για επικοινωνία με τους fan τους ξεκινά πλέον να διατίθεται και στους... κοινούς θνητούς

Στην μεγάλη κινητικότητα που παρουσιάζει τους τελευταίους μήνες το Facebook με τις νέες υπηρεσίες και την προσπάθεια να σταθεί στο ύψος του (κυρίως να μη χάσει τα νεανικά κοινά) έρχεται να προστεθεί μία ακόμα δυνατότητα. Η οποία δεν ήταν άγνωστη, καθώς υπήρχε εδώ και αρκετό διάστημα. Μόνο που μέχρι σήμερα σ' αυτήν μπορούσαν να συνδεθούν κάποιοι διάσημοι οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να επικοινωνούν με τους φίλους τους και μέσω ζωντανού βίντεο.

Όμως το Live Video θα είναι πλέον κτήμα και όλων ημών των υπολοίπων απλών χρηστών του Facebook. Η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ζωντανές αναμεταδόσεις των στιγμών που ζουν μέσα από την προσωπική τους σελίδα στο Facebook και να δείχνουν σε φίλους και γνωστούς τι τους συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο. Το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα ελκυστικό (αν και απαιτεί καλό δίκτυο 4G) καθώς δίνει την δυνατότητα σε όλους να ξεφύγουν από την απλή φωτογραφία και να δώσουν μια πιο ζωντανή εικόνα για το τι γίνεται στη ζωή τους.

Η εφαρμογή αυτή θα είναι διαθέσιμη αρχικά για το Facebook που τρέχει σε συσκευές iOS στην Αμερική, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα εμφανιστεί σταδιακά σε όλες τις χώρες του κόσμου αλλά και σε συσκευές Android.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top