ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μες την παρανομία οι Κύπριοι – Εκατοντάδες καταγγελίες για κέντρα αναψυχής και τροχαίες παραβάσεις

Μες την παρανομία οι Κύπριοι –  Εκατοντάδες καταγγελίες για κέντρα αναψυχής και τροχαίες παραβάσεις

Χτένισε την Ελεύθερη Κύπρο η Αστυνομία. Έκαναν τα πάντα φύλλο και φτερό και όπου εντοπιζόταν παρανομία γίνονταν καταγγελίες.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο συνεχίζονται οι συντονισμένες εκστρατείες της Αστυνομίας στο πλαίσιο της αντιεγκληματικής της δράσης για εμπέδωση της ασφάλειας του πολίτη, καθώς και για πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων

Στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας, των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, που αποτελεί προτεραιότητα για την Αστυνομία, συνεχίστηκαν κατά το τριήμερο (μεταξύ των ωρών 6π.μ. και 6.30π.μ. στις 4-6 Δεκεμβρίου 2015) οι παγκύπριες και συντονισμένες εκστρατείες και επιχειρήσεις της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια των εκστρατειών, ελέχθησαν παγκύπρια 315 οχήματα και 232 πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτά.

Επίσης, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 338 νυκτερινά κέντρα, στη διάρκεια των οποίων έγιναν 123 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον περί κέντρων αναψυχής νόμο. Προέκυψαν επίσης 162 καταγγελίες για κάπνισμα σε κλειστούς χώρους.

Εξάλλου, στο πλαίσιο εφαρμογής του Νόμου που αφορά τα ιδιωτικά γραφεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ελέγχθηκαν 24 φρουροί ασφαλείας, ενώ προέκυψαν 8 καταγγελίες.

Διενεργήθηκαν τροχονομικοί έλεγχοι σε όλες τις επαρχίες, κατά τους οποίους προέκυψαν 393 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα και 245 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα. Επίσης, διενεργήθηκαν 383 έλεγχοι αλκοόλης κατά τους οποίους προέκυψαν 92 καταγγελίες.

Οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, συνεχίζονται με σκοπό να προληφθεί και να παταχθεί κάθε μορφή παρανομίας, στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top