Στο κελί οι δύο Βρετανίδες που μετέφεραν παράνομα καπνικά προϊόντα στις αποσκευές τους - Δείτε φωτογραφίες

Στο κελί οι δύο Βρετανίδες που μετέφεραν παράνομα  καπνικά προϊόντα στις αποσκευές τους - Δείτε φωτογραφίες

Δικαστική απόφαση για 4μηνη φυλάκιση χωρίς αναστολή στις Βρετανίδες που μετέφεραν παράνομα καπνικά προϊόντα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Τμήμα Τελωνείων, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης επέβαλε στις 2 εμπλεκόμενες Βρετανίδες ποινή φυλάκισης 4 μηνών χωρίς αναστολή, για την απόπειρα τους να μεταφέρουν παράνομα καπνικά προϊόντα από το Αεροδρόμιο Πάφου προς το Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επ. Θεσμών: Μόνο για πέντε χρόνια το υπηρεσιακό όχημα σε πρώην Προέδρους - Κράτησαν το επίδομα για γραμματέα

Επ. Θεσμών: Μόνο για πέντε χρόνια το υπηρεσιακό όχημα σε πρώην Προέδρους - Κράτησαν το επίδομα για γραμματέα

Ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής θα τεθεί η πρόταση νόμου για περιορισμό των ωφελημάτων που απολαμβάνουν οι πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας και οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής των Αντιπροσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE