Στα χέρια της Αστυνομίας πέντε από τους καταζητούμενους για τη συμπλοκή στη Λάρνακα - Πόσους ψάχνουν ακόμη

Στα χέρια της Αστυνομίας πέντε από τους καταζητούμενους για τη συμπλοκή στη Λάρνακα - Πόσους ψάχνουν ακόμη

Στη σύλληψη πέντε προσώπων που καταζητούνταν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη συμπλοκή και ρίψη πυροβολισμών που διαπράχθηκαν το Σάββατο στη Λάρνακα, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, τα πέντε άτομα θα παρουσιαστούν την Τρίτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης τους. 

Για την υπόθεση καταζητούνται ακόμα τρία άτομα.

Σημειώνεται πως η υπό διερεύνηση υπόθεση αφορά στη διάπραξη αδικημάτων που περιλαμβάνουν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου, παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών, εκβίαση, απαίτηση περιουσίας με απειλές, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, συμμετοχή και αποδοχή διάπραξης αδικημάτων, επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, απειλή, κατοχή επιθετικού οργάνου, μαχαιροφορία και πλοφορία προς διέγερση τρόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.