Ώρες αγωνίας: Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονης Άννας από το σπίτι της στην Λευκωσία - Φωτογραφία της στη δημοσιότητα

Ώρες αγωνίας: Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονης Άννας από το σπίτι της στην Λευκωσία - Φωτογραφία της στη δημοσιότητα

Η Ayshe Redzep Ahmed, επονομαζόμενη και ως Άννα, ηλικίας 17 ετών, από Βουλγαρία, απουσιάζει από τον τόπο διαμονής της στην Αγλαντζιά, επαρχία Λευκωσίας, από την Κυριακή, 19 Απριλίου, 2026.

Η 17χρονη περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.60μ. περίπου, με καστανά μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρηση της φορούσε ροζ φόρμα, άσπρη μπλούζα με την επιγραφή «LOS ANGELES 94» με μαύρου χρώματος γράμματα, καθώς και μαύρη ζακέτα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE