Σοκ στη Λευκωσία: Στα χέρια της Αστυνομίας η 14χρονη που ξυλοφόρτωσε ανήλικη – Εντοπίστηκε και το θύμα

Σοκ στη Λευκωσία: Στα χέρια της Αστυνομίας η 14χρονη που ξυλοφόρτωσε ανήλικη – Εντοπίστηκε και το θύμα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το αποτρόπαιο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων που είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη Τετάρτη, προκαλώντας κύμα οργής στην κοινή γνώμη.

Το βίντεο που κατέγραψε τον ανελέητο ξυλοδαρμό μιας ανήλικης κοπέλας από μια 14χρονη, ενώ γύρω τους άλλοι νεαροί παρακολουθούσαν αμέτοχοι τραβώντας πλάνα με τα κινητά τους, κινητοποίησε άμεσα τις αρχές που πλέον βρίσκονται στο στάδιο των εντατικών ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και να εντοπίσουν τόσο τη φερόμενη δράστιδα όσο και το θύμα της επίθεσης. Το θύμα, εμφανώς τρομοκρατημένο από τη βιαιότητα που υπέστη, δεν είχε προχωρήσει αρχικά σε επίσημη καταγγελία.

Η διαδικασία λήψης καταθέσεων βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να συνθέσουν το πλήρες κάδρο της υπόθεσης που συγκλονίζει την κυπριακή κοινωνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.