Ο Γιάννης και η Φωτεινή παντρεύτηκαν και από την εκκλησία πήγαν στο γήπεδο της ΑΕΚ για... σουτάκια, βίντεο

Ο Γιάννης και η Φωτεινή παντρεύτηκαν και από την εκκλησία πήγαν στο γήπεδο της ΑΕΚ για... σουτάκια, βίντεο

Τρομερό σκηνικό στη Sunel Arena στα Άνω Λιόσια.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Basket League και φιλοξενεί δύο σπουδαίους καλεσμένους.

Τον Γιάννη και την Φωτεινή. Ο Γιάννης Μπιλίρης είναι ο εκφωνητής της μπασκετικής ΑΕΚ και πριν από λίγες ώρες παντρεύτηκε την αγαπημένη του Φωτεινή. 

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK BC (@aekbc)

Οι νεόνυμφοι πριν πάνε τον μήνα του μέλιτος έφτασαν στo γήπεδο της ΑΕΚ με τα ρούχα του γάμου με τον γαμπρό μάλιστα να κάνει και σουτάκια! 


Να ζήσετε παιδιά!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE