Πέθανε ο πατέρας πρώην Υπουργού – Διετέλεσε διευθυντής στο Παγκύπριο Γυμνάσιο

Πέθανε ο πατέρας πρώην Υπουργού – Διετέλεσε διευθυντής στο Παγκύπριο Γυμνάσιο

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Γεωργίου Προδρόμου, μιας εξέχουσας προσωπικότητας του εκπαιδευτικού κόσμου της Κύπρου και πατέρα του πρώην Υπουργού, Πρόδρομου Προδρόμου.

Ο Γεώργιος Προδρόμου απεβίωσε σε ηλικία 93 ετών, αφήνοντας πίσω του μια πλούσια παρακαταθήκη στην εκπαίδευση. Υπήρξε μια εμβληματική μορφή για την πρωτεύουσα, καθώς υπηρέτησε για χρόνια ως Γυμνασιάρχης του ιστορικού Παγκυπρίου Γυμνασίου Λευκωσίας, γαλουχώντας γενιές μαθητών με αρχές και αξίες.

Η εξόδιος ακολουθία για τον πολυαγαπημένο πατέρα και παππού θα τελεστεί την ερχόμενη Τρίτη, 28 Απριλίου 2026, στις 4:00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στην Αγλαντζιά. Η οικογένεια του εκλιπόντος θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 3:00 μ.μ.

Η ταφή θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Αγλαντζιάς. Επιθυμία της οικογένειας είναι όπως, αντί στεφάνων, γίνονται εισφορές για το φιλανθρωπικό έργο της Ενορίας και για την «Αγία Σκέπη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE