Συναγερμός στη Ευρωπη- Φόβοι για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα

Συναγερμός στη Ευρωπη- Φόβοι για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα

Για αυξημένο κίνδυνο νέας τρομοκρατικής επίθεσης στην Ευρώπη, πριν την Πρωτοχρονιά, προειδοποιούν «φίλα προσκείμενες» προς τις αυστριακές αρχές μυστικές υπηρεσίες.

Όπως αναφέρει το Reuters, η βιεννέζικη αστυνομία, επικαλούμενη «φίλα προσκείμενες μυστικές υπηρεσίες» εξέδωσε προειδοποίηση προς πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για την πιθανότητα «επεισοδίου με πυροβολισμούς ή βομβιστική επίθεση» στην Ευρώπη, πριν την έλευση της νέας χρονιάς.
«Έχει αναφερθεί πλήθος πιθανών ονομάτων εν δυνάμει δραστών, οι οποίοι έχουν ήδη ελεγχθεί αλλά η έρευνα βάσει αυτών των ελέγχων δεν έχει προσώρας αποφέρει συγκεκριμένα αποτελέσματα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της αστυνομίας της Βιέννης.
Η νέα έρχεται έξι εβδομάδες μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, όπου 130 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.