ΠτΔ: Συσκέψεις την Τρίτη για τον αφθώδη πυρετό

ΠτΔ: Συσκέψεις την Τρίτη για τον αφθώδη πυρετό

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε, χθες, πως την ερχόμενη Τρίτη, στις 11:00, θα έχει συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις για το θέμα του αφθώδους πυρετού. Σημείωσε πως βρίσκεται σε επαφή και με την Ένωση Κτηνοτρόφων.

Είπε, ακόμη, ότι είχε σύσκεψη με τους συνεργάτες του, στην παρουσία και του Σταύρου Μαλά και πως το πρωί της Τρίτης - πριν από τη συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις - θα συναντηθεί με την επιδημιολογική ομάδα για τον αφθώδη πυρετό.

Κατά την χθεσινή σύσκεψη - υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας - έγινε ανασκόπηση του προβλήματος και αποφασίστηκε η συνέχιση των εμβολιασμό με ταχείς ρυθμούς, ως επίσης και η ενίσχυση των δειγματοληψιών σε παγκύπρια βάση.

Ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης επανέλαβε την ανάγκη όλοι να εργαστούν συλλογικά και από κοινού, ώστε να αντιμετωπιστεί η πρόκληση.

Ερωτηθείς εάν είναι ο σύνδεσμος "Φωνή των Κτηνοτρόφων" είναι ενήμερος για την συνάντηση της Τρίτης, ανέφερε ότι είναι σε επαφή η υπουργός Γεωργίας με τον επικεφαλής του, προσθέτοντας πως έχουν ενημερωθεί οι αγροτικές οργανώσεις και όσοι έπρεπε να είχαν ενημερωθεί.

Πηγή: riknews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE