Υφ. Τουρισμού: Εκτός καθηκόντων ο Παπαδόπουλος – Απορρίφθηκε η ένσταση, «πράσινο φως» για διαθεσιμότητα

Υφ. Τουρισμού: Εκτός καθηκόντων ο Παπαδόπουλος – Απορρίφθηκε η ένσταση, «πράσινο φως» για διαθεσιμότητα

Η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ), σε συνεδρία της την Πέμπτη ενέκρινε την εισήγηση του Υφυπουργού Τουρισμού Κώστα Κουμή και έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Γενικό Διευθυντή του Υφυπουργείου Τουρισμού, Νεόφυτο Παπαδόπουλο για τρεις μήνες.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ΚΥΠΕ, η ΕΔΥ λειτουργώντας στο πλαίσιο των προβλεπόμενων διαδικασιών εξέτασε την ένσταση που  κατέθεσε δια του δικηγόρου, Κρις Τριανταφυλλίδη, ο κ. Παπαδόπουλος και απορρίπτοντας όλους τους λόγους έντασης κατέληξε όπως ο Γενικός Διευθυντής του Υφυπουργείου Τουρισμού τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Το αίτημα να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Γενικός Διευθυντής του Υφυπουργείου Τουρισμού ζητήθηκε ενόψει πειθαρχικής έρευνας εναντίον του κ. Παπαδόπουλου που διέταξε ο αρμόδιος Υφυπουργός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE