Υπό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ Μαλιάς και Δοράς: Η οδηγός πρόλαβε να βγει δευτερόλεπτα πριν το όχημα γίνει παρανάλωμα

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ Μαλιάς και Δοράς: Η οδηγός πρόλαβε να βγει δευτερόλεπτα πριν το όχημα γίνει παρανάλωμα

Υπό έλεγχο είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε μεταξύ των κοινοτήτων Μαλιάς και Δοράς της επαρχίας Λεμεσού. 

Σύμφωνα με ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο και κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου ενάμιση  εκτάριο από ξηρά χόρτα , άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων.

Ανέφερε ότι η πυρκαγιά οριοθετείται με χρήση προωθητή γαιών.

Η πυρκαγιά ξέκινησε από μηχανοκίνητο όχημα το οποίο βρισκόταν εν κινήσει και μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς στάθμευσε στην άκρη του δρόμου. Η οδηγός του οχήματος εξήλθε έγκαιρα με ασφάλεια και απομακρύνθηκε.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, θα παραμείνουν και θα εργάζονται καθ´όλη τη διάρκεια της νύχτας δυνάμεις πυρόσβεσης για πλήρη οριοθέτηση και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE