Τραγωδία στη Λεμεσό: Θρίλερ με τον θάνατο του 12μηνου βρέφους - Λαμβάνονται καταθέσεις

Τραγωδία στη Λεμεσό: Θρίλερ με τον θάνατο του 12μηνου βρέφους - Λαμβάνονται καταθέσεις

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με το θάνατο του 12μηνου βρέφους, το οποίο απεβίωσε στο νοσοκομείο Λεμεσού.

Η νεκροτομή που διενεργήθηκε χθες δεν έδωσε απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του άτυχου παιδιού. Σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία, στη διάρκεια της νεκροτομής, λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικες και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να καταδείξουν και την αιτία θανάτου του παιδιού.

Η αστυνομία διερευνά υπόθεση αφύσικου θανάτου και οι ανακριτές συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων για να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

Σημειώνεται ότι το αγοράκι είχε παρουσιάσει αδιαθεσία τις προηγούμενες μέρες και το βράδυ της Πέμπτης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών απεβίωσε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE