LIFESTYLE

Αντώνης Ρέμος: Παντρεύτηκε κρυφά και δεν το είπε σε κανένα;

Αντώνης Ρέμος: Παντρεύτηκε κρυφά και δεν το είπε σε κανένα;

Τον δικό του απολογισμό για το 2015 έκανε ο Αντώνης Ρέμος στο Πρωτοχρονιάτικο «Πρωινό», όπου τραγούδησε και ξεσήκωσε τους τηλεθεατές με τις επιτυχίες του.

Ο παλιός ο χρόνος ήταν ο καλύτερος για εκείνον μιας και στον κόσμο ήρθε ο καρπός του έρωτά του με την Υβόννη Μπόσνιακ, η μικρή Ελένη.

«Ήταν χρόνος ορόσημο για μένα. Για εμένα έχει γράψει, όπως έχει γράψει για όλους εσάς που αποκτήσατε τα παιδιά σας! Συνειδητοποίησα πως μεγάλη στιγμή είναι η γέννηση ενός παιδιού! Για μένα αυτός ο χρόνος φεύγει με τον καλύτερο τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς μάλιστα από τον Γιώργο Λιάγκα εάν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το 2016 ο τραγουδιστής έριξε τη βόμβα: «Μπορεί και να χει γίνει!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, στη συνέχεια είπε ότι «Όλα θα γίνουν!» υπονοώντας ότι έκανε πλάκα! Για να δούμε όμως αν όντως έκανε πλάκα ή… όχι!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top