ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι κακό έπαθαν σε Αραδίππου και Παλώδια πρωτοχρονιάτικα! Πήραν φωτιά…

Τι κακό έπαθαν σε Αραδίππου και Παλώδια πρωτοχρονιάτικα! Πήραν φωτιά…

Τι κακό τους έμελε να πάθουν πρώτη μέρα του χρόνου! Σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις σπίτια σε Αραδίππου και Παλώδια κινδύνεψαν να καταστραφούν από πυρκαγιά που ξέσπασε από το τζάκι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 13.12 την πρωτοχρονιά λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε ιδιωτική κατοικία στην οδό Κρήτης στην Αραδίππου στη Λάρνακα.

Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Λάρνακας «Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου» και η ώρα 13.27 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε ξύλινη πέργολα που εφαπτόταν με την καπνοδόχο τζακιού οικίας στην Αραδίππου.

 Η πυρκαγιά που προκλήθηκε λόγω λανθασμένης κατασκευής/τοποθέτησης της καπνοδόχου του τζακιού της οικίας, προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε ξύλινη πέργολα.

 Επίσης στις 17.54 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε ιδιωτική κατοικία στην Παλώδια στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Αγίου Ιωάννη “Λοχία Βασίλη Κρόκου” και η ώρα 18.28 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε ψευδοτάβανο προκατασκευασμένης ιδιωτικής κατοικίας στην Παλώδια.

 Η πυρκαγιά που προκλήθηκε λόγω ελαττωματικής κατασκευής/τοποθέτησης του τζακιού της οικίας προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο ταβάνι της οικίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top