Έτρεχε η Πυροσβεστική: Ξέσπασε πυρκαγιά μετά από βλάβη σε σπίτι στη Λευκωσία

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Ξέσπασε πυρκαγιά μετά από βλάβη σε σπίτι στη Λευκωσία

Συναγερμός σήμανε το βράδυ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε κουζίνα διώροφης ιδιωτικής κατοικίας στον δρόμο από Ακάκι προς Μένοικο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ανταπόκριση για την πυρκαγιά έγινε στις 20:36. Η φωτιά ξεκίνησε από νησίδα της κουζίνας και κατασβέστηκε μετά την άμεση ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λευκωσίας.

Από την πυρκαγιά και τον καπνό προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στον εξοπλισμό της κουζίνας, καθώς και στη βαφή ολόκληρης της κατοικίας.

Στο σημείο ανταποκρίθηκαν συνολικά τρία πυροσβεστικά οχήματα, ενώ σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, η φωτιά φαίνεται να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE