Αιματηρή συμπλοκή: Μαχαίρωσαν 21χρονο στην πλάτη - Χειροπέδες σε δύο, ο ένας 15χρονος

Αιματηρή συμπλοκή: Μαχαίρωσαν 21χρονο στην πλάτη - Χειροπέδες σε δύο, ο ένας 15χρονος

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για συμπλοκή σε περιοχή πλησίον του Τσιρείου Σταδίου στη Λεμεσό. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τραυματισμένο ένα πρόσωπο ηλικίας 21 ετών.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στην πλάτη (πιθανόν από μαχαίρι) και κρατήθηκε για συρραφή του τραύματός του.

Στη συνέχεια μετά από έρευνες στην περιοχή από μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα, το ένα εκ των οποίων είχε στην κατοχή του μεταλλική αλυσίδα και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής επιθετικού οργάνου.

Και τα δύο πρόσωπα δεν είχαν στην κατοχή τους οποιαδήποτε έγγραφά και συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της εξακρίβωσης των στοιχείων τους.

Ακολούθως, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 21χρονο και 15χρονο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE