Νεκρός ύποπτος για επίθεση αυτοκτονίας στο Παρίσι

Νεκρός ύποπτος για επίθεση αυτοκτονίας στο Παρίσι

Άνδρας, φέρεται να επιχείρησε να εισέλθει τρέχοντας και κρατώντας μαχαίρι, σε αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι και πυροβολήθηκε. Αυτόπτεις μάρτυρες αναφέρουν ότι φώναζε «ο θεός είναι μεγάλος».

Το περιστατικό έλαβε μέρος στην περιοχή Goute d'Or, που βρίσκεται στο βόρειο μέρος του Παρισιού και είναι γνωστή για τους μεγάλους αριθμούς μεταναστών που φιλοξενεί.

Η επίθεση έγινε ανήμερα της τρομοκρατικής επίθεσης στην εφημερίδα Charlie Hebdo, ένα χρόνο πριν.

Οι αρχές ισχυρίζονται ότι ο ύποπτος φορούσε γιλέκο με εκρηκτικά κάτι που δεν έχει όμως ακόμη επιβεβαιωθεί.

Από το πρωί η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη, λόγω της τραγικής επετείου και ψίθυροι φέρουν το γεγονός να πρόκειται σε παρεξήγηση και βεβιασμένη αντίδραση.  

Επιμέλεια: Ανδρέας Χαραλάμπους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/11), γύρω στις 7:15, στον παλαιό δρόμο Δρομολαξιάς–Λάρνακας, στην περιοχή Δρομολαξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE