Εντοπίστηκε σορός σε Κρατικό Δάσος - Κλήθηκε ιατροδικαστής
Γύρω στις 9.30 π.μ. σήμερα εντοπίστηκε σορός αγνώστου προσώπου, στην τοποθεσία «Καλλίνικος» εντός του Κρατικού Δάσους Πάφου, από λειτουργούς του Τμήματος Δασών.

Οι εννέα ύποπτοι που συνελήφθησαν σε σχέση με την έρευνα που ξεκίνησε μετά το ατύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 8 άνθρωποι, οδηγήθηκαν εκ νέου σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου.
Σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ διαπιστώθηκε ότι ο καπετάνιος του πλοίου κατείχε ναυτική άδεια που είχε εκδοθεί στην Τουρκία, αλλά λόγω 10ετούς διακοπής και μη ανανέωσής της, η άδεια είχε καταστεί άκυρη.
Αναφέρθηκε στο "δικαστήριο" ότι ο καπετάνιος αργότερα επικοινώνησε με κάποια άτομα στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας τον παλιό αριθμό αδείας του, εξασφάλισε νέα άδεια έναντι 3.500 δολαρίων και λειτούργησε το πλοίο αφού έλαβε συνοδευτικό έγγραφο από το ψευδοκράτος.
Ο διευθυντής της εταιρείας A.Ö., ο καπετάνιος του πλοίου M.Ö., ο δεύτερος καπετάνιος MS, ο αρχιμηχανικός Z.Ö., ο δεύτερος μηχανικός MG και τα μέλη του πληρώματος SE, KK, VH και R.İ. κατηγορήθηκαν για «πρόκληση θανάτου λόγω αμέλειας και αμέλειας».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




