Εφοδιαστείτε με υπομονή – Ξεκίνησε το μαρτύριο της κίνησης στους δρόμους (VIDEO)

Εφοδιαστείτε με υπομονή – Ξεκίνησε το μαρτύριο της κίνησης στους δρόμους (VIDEO)

Ξεκίνησε το μαρτύριο της κίνησης στους δρόμους με την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης.

Ουρές χιλιομέτρων, ταλαιπωρία, μποτιλιάρισμα και κόρνες συνθέτουν και πάλι το σκηνικό που επικρατεί στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Περίπου 41.000 μαθητές σε 90 σχολεία Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών επέστρεψαν σήμερα στα σχολεία γεγονός που όπως αναμενόταν επηρέασε σημαντικά την κυκλοφορία.

Η δημοσιογράφος του Sigma Ντέπυ Νικολάου βρέθηκε στα φώτα του Κύκκου και κατέγραψε εικόνες από την κίνηση στους δρόμους.

Όπως ανέφερε η ίδια που βρέθηκε στο σημείο από νωρίς το πρωί άρχισαν τα μεγάλα μποτιλιαρίσματα στους δρόμους με αποτέλεσμα να προκαλείται ταλαιπωρία για χιλιάδες οδηγούς.

Οι οδηγοί φαίνεται να ψάχνουν εναλλακτικές διαδρομές με αποτέλεσμα να προκαλείται μποτιλιάρισμα και σε άλλους δρόμους.

Από την ερχόμενη βδομάδα αναμένεται μεγαλύτερη ταλαιπωρία αφού τη Δευτέρα (14/9) επιστρέφουν στα θρανία και οι μαθητές της Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Δείτε το βίντεο 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE