Πήγαν να πληρώσουν με πλαστά χαρτονομίσματα νεαροί στην Αγία Νάπα – Τους χάλασαν τα σχέδια 

Πήγαν να πληρώσουν με πλαστά χαρτονομίσματα νεαροί στην Αγία Νάπα – Τους χάλασαν τα σχέδια 

Δύο πρόσωπα ηλικίας 20 ετών συνελήφθησαν στην Αγία Νάπα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κατοχή και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.

Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας, ενώ διενεργούσαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα πεζή περιπολία στην Αγία Νάπα, έλαβαν πληροφορία σχετικά με δύο πελάτες υποστατικού, οι οποίοι φέρονταν να επιχείρησαν να πληρώσουν με χαρτονομίσματα που πιστεύεται ότι είναι πλαστά. 

Τα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο υποστατικό, όπου υπάλληλοι τους παρέδωσαν δύο χαρτονομίσματα των 200 ευρώ, τα οποία φαίνονταν να είναι πλαστά, υποδεικνύοντας παράλληλα τα δύο πρόσωπα που φέρονταν να επιχείρησαν να πληρώσουν με αυτά.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για δύο 20χρονους. Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν ακόμη τρία χαρτονομίσματα των 200 ευρώ, τα οποία δεν έφεραν τις απαραίτητες δικλίδες ασφαλείας.

Οι δύο 20χρονοι συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ τα πέντε χαρτονομίσματα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις.

 Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE