ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απαγωγή παιδιού: Γνώριζαν τα πάντα οι απαγωγείς – Είχε αρπάξει ξανά το παιδί ο Νορβηγός πατέρας

Απαγωγή παιδιού: Γνώριζαν τα πάντα οι απαγωγείς – Είχε αρπάξει ξανά το παιδί ο Νορβηγός πατέρας

Την κάθε λεπτομέρεια σε ότι αφορά το 3χρονο κοριτσάκι γνώριζαν τα τρία πρόσωπα από την Νορβηγία.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα  

Με την συνδρομή αρκετών υπηρεσιών έγινε κατορθωτή η σύλληψη των τριών το βράδυ της Κυριακής (31/01), με το που εισήλθαν στις ελεύθερες περιοχές από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην κατοχή των τριών προσώπων -ηλικίας 29, 40 και 60 χρόνων- εντοπίστηκαν αρκετά τεκμήρια όπως χάρτες για το νηπιαγωγείο όπου φοιτά το παιδάκι καθώς και για το σπίτι στο όποιο διαμένει με την μητέρα του.  

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης, σε δηλώσεις του τη Δευτέρα (01/02) ανέφερε πως η Αστυνομία έφτασε στ΄ αχνάρια των τριών απαγωγέων μετά από αξιολόγηση πληροφοριών.

Όπως επεσήμανε ο κ. Αγγελίδης, «πρόκειται για μια αρκετά σοβαρή υπόθεση με το αδίκημα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος. Οι έρευνες της Αστυνομίας προχωρούν τάχιστα, ενώ οι τρεις άντρες τέθηκαν υπό κράτηση για τρεις ημέρες. Για τους τρεις άντρες δεν προκύπτουν στοιχεία ότι ανήκουν σε κάποια διεθνή σπείρα απαγωγέων».

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες μας, ο Νορβηγός πατέρας του παιδιού είχε επιχειρήσει και πριν από περίπου ένα χρόνο να αρπάξει και πάλι το παιδί του. Συγκεκριμένα, ενώ η μητέρα επισκέφτηκε την Νορβηγία για να δει ο πατέρας το παιδί, ο τελευταίος το κράτησε χωρίς να το επιστρέφει στη μητέρα.

Η 47χρονη μανά επέστρεψε στην Κύπρο και μέσω νομικών και διεθνών διαβημάτων έγινε κατορθωτό να φέρει και πάλι την κορούλα της στα χέρια της.

Να σημειωθεί, επίσης, πως οι τρεις κατά την σύλληψη τους, ανέφεραν στους ανακριτές διάφορους ισχυρισμούς οι όποιοι εξετάζονται .

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top